Barion Pixel
Rólunk

Egy fiatalos, gyors, megoldás fókuszú csapat.

Az informatika, internet folyamatosan fejlődik. Segítünk lépést tartani, és élen járni.

Hirdetés

Hirdetését az emberek pont akkor fogják látni, amikor olyan termékekre, vagy szolgáltatásokra keresnek rá, amilyeneket a cége is kínál. Fizetnie pedig csak akkor kell, ha a weboldal felkereséséhez vagy a vállalkozás felhívásához rákattintanak a hirdetésre, megnézik a videóját, bekövetik instagrammon, vagy követik facebookon.

Web Design, Programozás

Egy helyen megtalálja mindazt, ami weblapjai elkészítéséhez, üzemeltetéséhez szükséges: ragyogó elméket, korszerű szoftvereket, gyors és biztonságos szervereket.

SEO Optimalizáció

Ha vállalkozásod van, és folyamatosan szeretnél látogatót kapni a Google keresőtől, vagy csak a konkurensed weboldala szúrja a szemed, hogy miért van előrébb mint te, akkor ne ugord át ezt a lehetőséget

Információ biztonság

Hálózati biztonság, behatolás védelem, automatizált detekciós technológiák

VPS, Szerver hosting

Nagy teljesítményű szerveren működő önálló egységek, szerverek [rendszere]. Ezek nem csak teljesítményben, memóriában és tárhelyben biztosítják ugyanazt, mint a fizikailag különálló szerverek, hanem funkcióban, biztonságban is egyenértékűek lehetnek azzal. A nagy teljesítményű szerverek kihasználtsága általában alacsony, így könnyedén ellátnak egyszerre több feladatot.

Domain, Tárhely, Email

Domain regisztráció és a hozzá tartozó wordpress alapú új weboldaladat felépítheted mint egy építőjátékot. A tartalmat csak néhány kattintással létrehozhatod és bármikor áthelyezheted. És még szórakozni is fogsz.Válassz több száz előkészített és testre szabható sablon közül. A termékek bemutatásához válassz tucatnyi gyönyörű webáruház sablon közül, vagy egyszerűen csak add hozzá a webáruház funkciót már meglévő weboldaladhoz. Egyedi, Felhasználóbarát, Keresőbarát. 10.000 Ft / év díj.

Support

Szeretni fogod a támogatást, amelyek a szolgáltatásokkal járnak

Teszteld le a szolgáltatásainkat, mielőtt előfizetnél, kérj teszt környezetet.

Teszteld le a szolgáltatásainkat, mielőtt előfizetnél, kérj teszt környezetet.

Teszteld le a szolgáltatásainkat, mielőtt előfizetnél, kérj teszt környezetet.

Kapcsolat

SaSfLyNeT Kft.

 Cégjegyzékszám:01 09 871548  
Adószám:13755418-2-43

Cím:

1116 Budapest Fehérvári út. 168-178/B

Telefon/Viber/Whatsapp:

+30 20 2203332

sasflynet location
SaSfLyNeT Kft Informatikai megoldások tárháza