Barion Pixel

Az általunk épített gépekre garanciát vállalunk. Kizárólag minőségi márkás alkatrészekkel vállaljuk a munkát, melyek már bizonyítottak. Az általunk beszerzett kártyák ára jóval a magyarországi kiskereskedelmi árak alatt vannak, így segítségünkel egy 3-4 milliós gép esetében, akár 600-700 ezer forintot is segítünk spórolni. Névre szóló számlát adunk.

Ha esetleg számodra teljesen idegen, az egész kripto világ, és azt se tudod mi az a Bitcoin vagy Ethereum, viszont mindenhonnan hallod, hogy milyen jó befektetés? Nincs semmi gond. Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk eligazodni és elmagyarázunk mindent ! 🙂

A 0-24 órás felügyeleti szolgáltatásunknak köszönhetően, ha a géppel probléma adódna, akkor azt azonnal észleljük és elhárítjuk, így a bányászat nem áll le, akár napokra is. Igény esetén adózási tanácsokban is tudunk segíteni.

Az aktuális profit kalkulátort például itt lehet megnézni: https://www.nicehash.com/profitability-calculator

A havi profit kiszámításakor, a felmerülő villanyköltségeket, mi már kiszámoltuk, így azok csak a tényleges profitot mutatják. Az elszámolás során külön feltüntetjük a hardverek valamint a munkaköltségek árát is és ezeket előre tisztázzuk is.

Az ASIC bányászgépeknek napi áruk van, így az árak és a kalkulációk tájékoztató jellegűek, melyek nem csak a gépek árától, de a bányászott kriptovaluta árfolyamától is nagyban függnek. Pontos árajánlatért mindenképp érdeklődj. A gépeket igény esetén házhozszállítjuk és beüzemeljük. Ha nálunk veszed át, akkor egy rövid oktatás keretein belül mindent elmagyarázunk, ami az üzemeltetéséhez fontos.

Kérdés esetén keress akár telefonon akár üzenetben, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon keresztül:

SaSfLyNeT Kft Informatikai megoldások tárháza