Barion Pixel
Szolgáltatások

Készen áll rá, hogy IT infrastruktúráját áthelyezze a felhőbe?

Legyen kiemelkedő minőségű virtuális szervere, komoly befektetés nélkül! 

Dedikált szerver

Szerverbérléssel összekötve, vagy saját szerver elhelyezéssel komplett, akár beüzemelt szerver konfigurációkat használhatnak 24 órán belül, fix kedvező havidíjért. Rendszergazdai szolgáltatás igénybe vételére is van lehetőség.

VPS Hoszting és üzemeltetés

Komoly befektetés nélkül, rugalmasan bővíthető professzionális környezetben. Legyen szó kisebb kapacitású vagy akár több 100 cpu-val és sok Terrabyte adatot tárolni és kiszolgálni képes rendszerről.

Gyors könnyen kezelhető tárhely

A mai kor követelményeinek megfeleően gyors tárhely weboldalak, e-mail címek, fileok részére. Hozd át hozzánk a domained és mi minden hozzá tartozó szolgáltatást egy helyen kezelünk.

Egyedi szerver megoldások

Magas rendelkezésre állású, földrajzilag különálló megoldások megvalósítása. Amennyiben valamilyen egyedi elképzelésed van vedd fel velünk a kapcsolatot.

Infrastruktúra

Szolgáltatásaink, amelyek lehetővé teszik felhő infrastruktúra kiépítését teljesen redundáns és nagy teljesítményű hardvereken, garantálva a teljes megbízhatóságot és rugalmasságot.


Garantált erőforrásokkal rendelkező nyilvános felhő platformról van szó, amely a VMware vSphere és a Microsoft Hyper-V technológiának köszönhetően lehetővé teszi virtuális mini adatközpontok létrehozását valós időben testreszabható és méretezhető szerver, hálózati és tároló komponensekkel.

Írj és kérj ajánlatot!

Dedikált CPU, RAM és SSD, Dedikált Publikus IP Cím

Teljesen Redundáns RAID, Tűzfal Szolgáltatás, Automatikus biztonsági mentések

Korlátlan 365/7/24 Támogatás

Online fizetési lehetőség

KAPCSOLAT

SaSfLyNeT Kft.

Cégjegyzékszám:01 09 871548 
Adószám:13755418-2-43

Cím:

1116 Budapest Fehervari ut. 168-178/B

Telefon/Viber/Whatsapp

+30 202203332

sasflynet location
SaSfLyNeT Kft Informatikai megoldások tárháza